100%NL Magazine André Hazes Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

ZIEN: André Hazes neemt na zijn moeder ook zus Roxeanne op de hak

Vorige week maakte André een grapje over zijn moeder Rachel en gisteravond was zijn zus Roxeanne aan de beurt. André lacht er zelf hard om.

André Hazes

Andre Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de jongste zoon van André Hazes. Het maken van muziek, zingen en op het podium staan zit in het bloed. Niet alleen André, maar ook zijn zus Roxeanne heeft het muzikale bloed in zich.

André is jaren gelukkig geweest met Monique Westenberg, maar de twee hebben hun relatie meerdere keren en om verschillende redenen onderbroken. Momenteel is het stel nog dagelijks samen op stap en doen zij leuke dingen met hun zoontje, André.

Grapje hier en daar

Vorige week was André met zijn neef Djarno op vakantie en terwijl zij samen in winkelketen Sephora stonden, maakte André een grapje over make-up. Hij pakte een hele donkere kleur foundation en zei: ‘Deze meer past bij iemand anders uit zijn familie.’

Gisteravond deelde André een video van een reclame in zijn Instagramstory. Zijn zus Roxeanne is hierop te zien. De video eindigt met André’s gezicht en hij lacht grappend in de camera. Verder schrijft André niets bij deze video.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes