100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

André over Monique: ‘Het moment dat ik dat wist zakte de grond onder mijn voeten vandaan’

In het laatste deel van zijn docuserie vertelt André over het moment dat hij erachter kwam dat Monique contact had met een andere man...

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Jaloezie

Monique en André zijn inmiddels weer heel wat maanden bij elkaar en zij lijken nu echt gelukkiger dan ooit. In het laatste deel van de docuserie van André vertelt de zanger dat hij het na zijn meerdere affaires wel had begrepen als Monique niet meer met hem verder wilde. ‘Ik had het wel begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het”, vertelt hij eerlijk.

André geeft toe dat hij enorm jaloers is en als de situatie andersom was geweest, had hij het haar absoluut niet kunnen vergeven. ‘Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique app-contact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen.’ Zoals iedereen weet is er van dat app-contact niets terechtgekomen, want Monique en André zijn toch het gelukkigst als zij samen zijn.

Bron en Beeld: André Hazes: The Next Chapter

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes