100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

FOTO: Ann Dominique pronkt met Scottie en volgers gaan uit hun dak

Ann Dominique verrast haar volgers keer op keer met een prachtige foto van haar dochters en ook dit keer is het weer zover. Wauw!

Ann Dominique en Danny Froger

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Vorig jaar september werd het stel voor de tweede keer ouders van een dochtertje, Scottie. Daarmee is hun gezin compleet en lijken zij gelukkiger dan ooit. Zo leuk om Fallon met haar kleine zusje te zien.

Prachtige foto

Ann Dominique deelt dagelijks foto’s van haar twee lieve dochters en dat tot grote vreugde van haar volgers. Zij gaan keer op keer uit hun dak, wanneer zij Fallon en Scottie samen zien knuffelen, of wanneer Ann Dominique een prachtige gezinsfoto deelt. Hartstikke logisch, want ook wij worden keer op keer blij van hun lieve koppies.

Dit keer deelt Ann Dominique een foto met haar jongste dochter, Scottie. Op een zonnige middag poseerde moeder en dochter tussen de bossen in. ‘Ik hou van jou mijn kleine meid’, schrijft Ann Dominique eronder. Wij zijn al maanden onder de indruk van Scottie’s enorme bos haar. Dit heeft zij waarschijnlijk van haar knappe moeder. Wat is het toch een mooi gezin!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Ann Dominique

OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Lees alle artikelen over Ann Dominique