100%NL Magazine Danny Froger en Ann Dominique Wilten
Zie ook:
Delen

Ann Dominique deelt waanzinnige foto’s van dochters: ‘Jullie zijn zo speciaal’

Ann Dominique beseft maar al te goed dat haar dochters heel snel groot worden. Zij deelt een bijzonder bericht met prachtige foto's.

Ann Dominique en Danny Froger

Als er één gezin is waar heel Nederland vrolijk van wordt en een warm gevoel van krijgt, zijn het de Frogers. Danny Froger en Ann Dominique zijn al heel wat jaren een stel en in die jaren hebben zij heel wat bereikt samen. Zij kregen twee hele lieve en knappe meiden, zijn al jaren de baasjes van hun pluizige viervoeter, Sjaak en zij maken de mooiste momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig samen op vakantie, genieten zij van verkleedpartijtjes en andere leuke dingen thuis.

Zo speciaal

Dagelijks deelt Ann Dominique de mooiste en leukste foto’s van haar dochters op Instagram. Wij en ruim 50.000 volgers genieten hier met volle teugen van, want de meiden zijn zó knap en schattig.

Dat de tijd voorbij vliegt,  beseft Ann Dominique maar al te goed. Er zijn weer twee hele mooie foto’s gemaakt van Fallon en Scottie en die deelt Ann Dominique vol trots. ‘Mijn mooiste, liefste & leukste meisjes van de hele wereld! Wat worden jullie groot. Jullie zijn zo speciaal. Mama is trots op jullie!’, schrijft zij. Er wordt massaal gereageerd onder deze lieve kiekjes en dat begrijpen wij heel goed. Wat zijn Fallon en Scottie toch twee mooie lieverds.

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten

Delen

Meer over Ann Dominique

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Ann Dominique