100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer laat emoties los: ‘Ik snap precies wat ze bedoelde’

Joa, de zoon van Simon en Annemarie, is al een paar dagen ziek. Zij laat haar emoties los in een foto, waarbij zij met haar zoon knuffelt.

Annemarie Keizer

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren een stel. Vorig jaar vierden zij zelfs hun 10-jarig huwelijksjubileum. Samen kregen zij twee lieve kinderen, Kiki en Joa. Simon en Annemarie brengen zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door en ondanks het feit dat zij hun gezichtjes niet laten zien, delen zij dagelijks wel veel foto’s van de kinderen. Wij en alle andere volgers genieten daar iedere keer weer opnieuw van.

Vrije tijd

Vorige maand stond Simon voor de allerlaatste keer op het podium met Nick. Het duo besloot na een jarenlange samenwerking uit elkaar te gaan. Simon heeft na al die jaren weer tijd om andere dingen te doen. ‘Dit heb ik nog nooit ervaren, wakker worden en dat er niet iets is dat ik moet doen. Ik ben heel bewust aan het ervaren hoe het is om gewoon thuis vader te zijn. En dat is leuk’, vertelde hij.

Emoties loslaten

Vandaag deelt Annemarie een minder leuk nieuwtje met haar volgers. Joa is al een paar dagen ziek. Op Instagram plaatst Annemarie een foto, waarbij zij knuffelt met haar zoontje. ‘Ons kleine vriendje heeft al een paar dagen een flinke griep te pakken. Als ik vroeger ziek was zei mijn moeder altijd: ‘Ik zou het wel van je over willen nemen’. Nu ik zelf mama ben snap ik precies wat ze bedoelde’, schrijft zij erbij. Wij hopen dat Joa snel beter wordt en lekker van het zonnetje kan genieten. Beterschap!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer