Annemarie Keizer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Annemarie’s zoontje Joa (0) heeft zijn eerste zwemles gehad

Simon en Annemarie genieten van een heerlijke zomervakantie met de kinderen. Kiki weet zich in het water te redden, maar dat wordt Joa ook al vroeg aangeleerd.

Zomervakantie

Afgelopen week hebben Annemarie en Simon hun koffers gepakt voor een heerlijke zomervakantie met hun twee kinderen. Het stel deelden al eerder wat mooie vakantiekiekjes, waarop duidelijk te zien is dat zij onwijs aan het genieten zijn van elkaar en de rust. Dat laatste kan het stel goed gebruiken na de slapeloze nachten van afgelopen maanden. Hun zoontje Joa, die nu iets ouder dan een half jaar oud is, wil maar niet doorslapen en huilt zowat iedere nacht. Het is te hopen dat hij deze vakantie ‘s nachts lekker een paar uur doorslaapt en zijn vader en moeder een beetje tot rust kunnen komen.

Zwemles

Het dochtertje van Simon en Annemarie is ondertussen 5 jaar oud en kan zich in het ondiepe water prima redden met wat zwembandjes om en onder toezicht van haar ouders. Ook Joa heeft wat verkoeling nodig tijdens deze warme dagen, dus die heeft gisteren, hoe jong hij ook is, zijn eerste zwemles gehad. ‘Eerste zwemles’, schreef Annemarie bij de foto, waarbij Joa een heerlijk waterpakje en hoedje draagt. Wat is Joa toch een schatje..

Slapeloze nachten

Annemarie’s volgers leven ontzettend mee met het gezin, vanwege de slapeloze nachten die zij afgelopen tijd gehad hebben. ‘Hoe gaat het met slapen met deze kleine boef?’, reageert een bezorgde volger. De rest geniet van de mooie vakantiefoto’s die Annemarie deelt. ‘Spannend voor Joa , en wat een leuke outfit heeft hij aan’ en ‘Schatting en fijne vakantie met je familie’, schrijven twee andere volgers.

https://www.instagram.com/p/Cgcb1QvLUm-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer