100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

VIDEO: Déze bekende bokser lijkt Jutta’s hart te hebben veroverd

Jutta is een aantal maanden vrijgezel geweest, maar haar hart lijkt opnieuw veroverd te zijn. Wij delen wat beelden van de man in kwestie.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan en sindsdien is Jutta vrijgezel.

Nieuwe relatie?

Jutta geniet al weken van vakantie in de zon in Miami. Met vriendinnen gaat zij van hot naar her en het ziet er allemaal jaloersmakend uit. Niet alleen met een vriendin vierde Jutta vakantie, ook met een héle bekende Amerikaan is zij gespot. Op TikTok zijn meerdere video’s gelekt, waarop te zien is dat Jutta en Amerikaanse bokser Jake Paul samen in een auto stappen. Of de twee daadwerkelijk een relatie hebben, is nog niet bekend.

Jake Paul is is een héle bekende Amerikaanse social media-persoonlijkheid en professionele bokser. Op Instagram heeft hij ruim 22 miljoen volgers en velen noemen hem ‘Badboy Jake Paul’. Wij zijn benieuwd of hij Jutta’s hart heeft kunnen veroveren..

@pichichipixx

Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle

♬ sonido original – Kiko

Bron en Beeld: TikTok

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam