Betekent dit een relatiebreuk voor Katja Schuurman?
Zie ook:
Delen

Betekent dit een relatiebreuk voor Katja Schuurman?

Katja maakte vorig jaar bekend in de wolken te zijn met Niek. De geruchten dat het stel uit elkaar is, doen al langer de ronde. Niek reageert er nu op.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Twee jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Vorig jaar maakte Katja bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Dit keer was Niek Schrijvershof te gelukkige. Het stel leek tot voor kort elkaars grote liefde te zijn, maar zij plaatsen al langere tijd geen foto’s meer van elkaar. Betekent dat een breuk?

Reactie Niek

Wie Katja al een langere tijd volgt, weet dat zij veel foto’s van en met haar liefde deelt, wanneer zij verliefd is. Al een lange periode deelt Katja niets meer met Niek en de geruchten doen al langer de ronde dat het stel uit elkaar is. Zowel Katja als Niek hebben hier nog nooit reactie op gegeven, tot nu. Niek vertelt aan weekblad Weekend hoe het zit. ‘Ik heb geen zin om hierop te reageren’, begint hij eerst. ‘Het gaat gewoon helemaal top, dus laat me lekker met rust, zou ik zeggen.’ Of Niek hiermee bedoeld dat het goed met hemzelf gaat, of dat het goed gaat met hem en Katja, is niet bekend.

Bron en Beeld: Weekend.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman