100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina over Jim: ‘Ik ga de deur uit zodra hij thuiskomt, of andersom’

Tussen Jim en Bettina zit 8 jaar leeftijdsverschil, maar toch gaat het al jaren goed tussen de twee. Aan Libelle vertelt Bettina over de kracht van hun relatie.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim Bakkum en Bettina Holwerda kennen elkaar al zo’n 15 jaar en zijn daarvan 11 jaar getrouwd. Inmiddels zijn zij 3 kinderen verder en zijn zij iedere dag nog onwijs gelukkig met elkaar. Zowel Jim als Bettina delen dagelijks de leukste en grappigste foto’s van elkaar op Instagram. Met de liefde tussen deze twee zit het wel goed..

Relatie

Het leeftijdsverschil tussen Jim en Bettina is 8 jaar, maar dat is voor het stel nooit een probleem geweest. Aan Libelle vertelt Bettina openhartig over de kracht van hun relatie en waaraan het ligt dat het zo goed klikt  tussen de twee. Volgens Bettina luisteren zij en Jim namelijk écht naar elkaar. Ook delen zij alles met elkaar en dat betekent dat er geen geheimen zijn. ‘Daarnaast kan Jim goed over zijn gevoel praten en is hij vreselijk lief. Gisteren zei hij nog hoe trots hij op me is. Dat hij weet dat het de afgelopen jaren soms best ploeteren was, maar dat hij nu ook ziet wat voor moois er op mijn pad komt. Elkaar dingen gunnen is heel belangrijk in een relatie’, vertelt zij vol trots.

Kinderen

Jim en Bettina zijn natuurlijk al jaren gelukkig met elkaar, maar degene die dat geluk verdriedubbelen, zijn hun drie kinderen. Het stel heeft het allebei druk met werk en de kinderen eisen veel tijd op, maar ook dit is goed geregeld in huize Bakkum. ‘We hebben veel mazzel met onze twee goede oppassen. En de laatste tijd draaien Jim en ik wisseldiensten: ik ga de deur uit zodra hij thuiskomt, of andersom’, laat Bettina weten. Dit betekent dat het stel minder tijd heeft met elkaar, maar daar proberen zij een oplossing voor te vinden. Een luxe vakantie hoeft dit niet te zijn, maar ‘Een weekendje weg naar Amsterdam of Groningen’ zou fijn zijn. Wat is dit toch een heerlijk stel. Hier worden wij blij van..

Bron en Beeld: Libelle.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Bettina Holwerda

Bettina Holwerda deelt foto vanuit ziekenhuisbed:
Bettina Holwerda deelt foto vanuit ziekenhuisbed: “Volledig overvallen door liefde”
Geschrokken Bettina: 'Betrapt met de broek op de knieën'
Geschrokken Bettina: ‘Betrapt met de broek op de knieën’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda