100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen

Teddy en Chester zijn echt om op te eten en van foto's en video's van deze twee lieverds worden wij dan ook heel blij.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Samen kregen zij een dochter, Teddy en een zoon, Chester. Deze twee lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht en over een aantal maanden komt daar een derde wondertje bij, want Bibi is opnieuw in verwachting.

Lieverds

Bibi deelt wekelijks de leukste en mooiste foto’s van haar gezinnetje online. Wij en de rest van haar volgers vinden dit een feestje om naar te kijken. Nu plaatste Bibi weer een reeks foto’s van de afgelopen week en hier wordt echt iedereen blij van. Wij zien de leukste momenten van Teddy en Chester voorbijkomen. Teddy speelt gitaar, Chester geniet van lekker eten en Bibi showt haar prachtige babybuik, die inmiddels net zo groot is als een watermeloen.

Er wordt massaal op deze fotoreeks gereageerd. ‘Alleen maar mooie mensen groot en klein’, ‘Geniet zo van de foto’s van jullie gezin’ en ‘Oooooh wat heb je toch een heerlijk gezin. Wat een rijkdom’, schrijven wat volgers. Het is ook echt een prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
Lees alle artikelen over Bibi Breijman