100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt nieuwe foto met pasgeboren zoon Chester

Vol trots deelt Bibi Breijman een nieuwe foto met haar pasgeboren zoon Chester.

Bibi Breijman

Het leven lachte Bibi toe. Samen met haar grote liefde Waylon verwelkomde ze in mei 2022 hun tweede kindje samen, zoon Chester. ‘Chester heeft plaats gemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik’, schreef een dolgelukkige Bibi toen.

Aan haar roze (of eigenlijk blauwe) wolk kwam abrupt een einde toen bekend werd gemaakt dat Waylon vreemd ging. In eerste instantie lieten Waylon en Bibi niets van zich horen, totdat Waylon met een heftig statement kwam waarin hij het boetekleed aan trok. ‘Ik ben een lul!’, schreef hij.

Wat de huidige relatiestatus van Waylon en Bibi is op dit moment is helaas onbekend. Wel zei Waylon hier een tijdje geleden over: ‘We gaan het samen oplossen.’ Die beelden zie je hier.

Nieuwe foto met Chester

Waar Bibi op dit moment wel haar plezier vandaan haalt zijn haar kinderen. Dochter Teddy zorgt altijd voor een glimlach op Bibi’s gezicht en natuurlijk zorgt een pasgeboren baby ook voor een stortvloed aan liefde. De kleine Chester is nu ruim 1 maand uit.

Op Instagram deelde Bibi een paar dagen geleden al een te lieve foto van broer en zus, waarbij goed te zien is dat Chester blauwe ogen heeft. Hij heeft nu al precies dezelfde ogen als zijn vader Waylon!

Vandaag plaatste Bibi opnieuw een foto met Chester, waarbij ze hem liefdevol in haar armen houdt.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman