100pmagazine_bibi
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman showt babybuik in smaragdgroene jurk

Nog maar een paar weekjes en dan mogen Bibi en Waylon hun tweede kindje verwelkomen. In een prachtige, groene jurk showt Bibi vol trots haar babybuik.

Nog eventjes geduld en dan kunnen Bibi en Waylon hun tweede kindje verwelkomen. Minstens net zo spannend voor hun schattige dochtertje Teddy, want zij wordt binnenkort grote zus!

Teddy

De dochter van Waylon en Bibi, Teddy, is inmiddels alweer 3 jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden.

Teddy is net als haar vader en moeder hartstikke creatief, vrolijk, maar vooral ontzettend ondeugend! Bibi en Waylon zijn natuurlijk helemaal gek op hun kleine meid en delen dan ook regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van de kleine meid.

Zo zagen we laatst nog dat Teddy in een roze tutu helemaal klaar was voor haar eerste balletles én zagen we hoe ze aan Waylon verklapte dat er nog een kindje op komst is. Té lief!

Zoon Waylon

Toen Waylon 22 jaar oud was werd hij voor het eerst vader: zijn zoon Dylan werd toen geboren. Een lange tijd spraken vader en zoon elkaar niet, maar gelukkig is daar een paar jaar geleden verandering in gekomen!

Bonaire

Momenteel zijn Bibi, Waylon en Teddy lekker aan het genieten van een heerlijke rustige babymoon op Bonaire. En dat ze het er fantastisch hebben, dat is goed te zien aan de foto’s. Op Instagram komen er geregeld prachtige vakantiekiekjes voorbij. Zo postte Bibi onlangs nog twee prachtige foto’s van haar zwangere buik.

Pretty in Green

Voor Bibi is het 3e trimester van haar zwangerschap inmiddels ingegaan. In een mooie, groene jurk showt Bibi vol trots haar groeiende babybelly op Instagram. Wat is Bibi prachtig zwanger! Dat vinden ook haar volgers, want ze reageren razend enthousiast op het prachtige plaatje. Zo schrijft iemand ‘Wauw wat ben mooi zwanger zeg’. Een andere volger reageert met ‘Smaragdgroen. Prachtig! En jij ook!’

Hieronder zie je het prachtige plaatje:

https://www.instagram.com/p/Ca2dojZuhRj/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon