100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

VIDEO: Bibi en Teddy knuffelen met ezeltjes op Bonaire!

Waylon, Bibi Breijman en de vrolijke Teddy genieten van een heerlijke vakantie op Bonaire. Gisteren zijn ze schattige ezeltjes gaan knuffelen!

Vakantie op Bonaire

Het gezin van Waylon en Bibi Breijman is al een paar weken aan het genieten van een onbezorgde vakantie. Op Instagram zien op kiekjes strakblauwe luchten, volop zon en vrolijke gezichtjes. Het drietal heeft het ontzettend naar hun zin op Bonaire!

Babymoon

Even tijd voor elkaar, voordat de drukte straks weer gaat beginnen. Want nog eventjes geduld en dan worden Waylon en Bibi opnieuw ouders van hun tweede kindje samen. Dochter Teddy wordt dus grote zus!

Teddy is net als haar vader en moeder hartstikke creatief, vrolijk, maar vooral ontzettend ondeugend! Bibi en Waylon zijn natuurlijk helemaal gek op hun kleine meid en delen dan ook regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van de kleine meid.

Zo zagen we laatst nog dat Teddy in een roze tutu helemaal klaar was voor haar eerste balletles én zagen we hoe ze aan Waylon verklapte dat er nog een kindje op komst is. Té lief!

Ezeltjes knuffelen

Er wordt niet alleen maar uitgerust op de vakantie, maar er worden ook leuke dingen ondernomen! Zo hebben gisteren Waylon, Bibi en Teddy een hele speciale activiteit gedaan: ze hebben geknuffeld met kleine ezeltjes!

Op Instagram deelt Bibi een té schattige video waarop te zien is dat het gezin zich opperbest vermaakt! Check vooral even Teddy, die zich helemaal laat gaan! Zó lief!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

BABYNIEUWS: Bibi Breijman is bevallen van een jongen!
BABYNIEUWS: Bibi Breijman is bevallen van een jongen!
AAWH: Bibi Breijman deelt mierzoete zoenfoto met zoontje Chester
AAWH: Bibi Breijman deelt mierzoete zoenfoto met zoontje Chester
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon