100%NL Magazine Anouk

ZIEN: Bijzonder moment voor Anouk en Dominique!

Een heel bijzonder moment voor Anouk en Dominique. Hun dochtertje Jelizah heeft opnieuw een zwemdiploma in the pocket!

Anouk

Anouk kennen we allemaal als de zangeres die niet bang is om haar mening te uiten. De laatste jaren zagen we Anouk ook steeds meer verschijnen op tv terwijl ze aanschoof bij verschillende tv-programma’s. Een lange tijd was ze coach bij The Voice of Holland. Maar nadat alle misstanden rondom The Voice of Holland naar buiten kwamen besloot Anouk dat het genoeg was, en stopte als coach.

Op dit moment is ze 20 avonden lang te zien bij de Vrienden van Amstel Live, waar ze samen met Emma Heesters een liedje zingt.

Kinderen

Wist je dat Anouk moeder is van 6 kinderen?. Inmiddels zijn haar kinderen alweer bijna allemaal groot en slaan ze hun vleugels uit.Haar oudste drie kinderen kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion. Foto’s van Anouk’s kinderen zie je hier!

Met haar huidige man Dominique kreeg Anouk haar jongste dochter, Jelizah. Wie vandaag weer een knappe prestatie neerzette!

Bijzonder moment

Op Instagram post een apetrotse vader Dominique zijn dochter Jelizah die met een big smile haar B-diploma omhoog houdt. Dominique en Anouk zijn apetrots op hun kleine meid en delen dan ook een te lieve foto.

Van harte gefeliciteerd Jelizah!

Bron en Beeld: Instagram Dominique Schemmekes