100%NL Magazine Maxime Leroy
Zie ook:
Delen

FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland

Het gezin van Maxime Meiland kan het afgelopen weekend terugkijken op een hele bijzondere dag, Vivé werd namelijk gedoopt!

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het al: Maxime Meiland is een van de gezinsleden van de meest bekende familie van Nederland. Want wie kent ze niet: de Meilandjes. Na het ongekende succes met hun programma ‘de Meilandjes’ houdt het voorlopig nog niet op voor Martien, Erica, Montana en Maxime. De autobiografieën vliegen over de toonbank en ook de met zorg ontwikkelde wijn wordt veelvuldig gedronken. Alles wat de Meilandjes oppakken of bedenken groeit uit tot een succes!

Gezin

Maxime is al jaren samen met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Het stel trouwden twee jaar geleden en samen kregen zij een dochter, Vivé. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime al een dochter, Claire. Met z’n vieren vormen zij een prachtig gezin.

Regelmatig is het gezin Meiland te zien op televisie en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste families van Nederland. Daar horen heel veel voordelen bij, maar automatisch komen daar ook heel wat nadelen bij kijken. Denk hierbij aan de vooroordelen, roddels en achterklap. Een paar weken geleden gingen er geruchten rond dat Maxime en Leroy uit elkaar zouden gaan. Deze roddels kwamen vanuit Caroline van Eeden, voormalig huisvriendin van de familie Meiland. Leroy reageerde op deze roddel, hoe hij dat deed, dat lees je hier.

Bijzondere dag

Het afgelopen weekend stond voor het gezin van Maxime Meiland volledig in het teken van het doopsel van Vivé. Op Instagram deelt Maxime een foto van het doopsel van Vivé. Maxime is apetrots en straalt dan ook op het kiekje van oor tot oor. Wat mooi!

100%NL Magazine Maxime Meiland

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland