100%NL Magazine Britt Dekker
Delen

BIZAR: Britt Dekker wil paard George laten klonen

Britt Dekker en haar paard zijn onafscheidelijk. Zij wil nooit meer zonder George leven en heeft daarvoor déze oplossing gevonden...

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 30 jaar en is al bijna 12 jaar te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraakdie ze zei tijdens het programma Take Me Out. Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

George

Dat Britt gek is op paarden, is algemeen bekend. Zij zorgt niet alleen voor hen, zij wint er ook prijzen mee. Een aantal jaren geleden kwam de grote droom van Britt Dekker uit: zij werd eigenaar van de prachtige witte paard George.  Britt heeft George destijds van Talpa-baas John de Mol gekregen, in ruil voor het maken van programma’s. Iets later maakte zij bekend dat zij samen met George aan wedstrijden mee mocht gaan doen. En dat gaat haar heel goed af. Zo behaalde ze een tijdje terug brons op het EK. 

Klonen

Britt Dekker wil nooit meer zonder haar paard George leven. Daarom heeft ze serieuze plannen om haar grote vriend te laten klonen. Dit zegt de Britt in de talkshow Marcel en Gijs. Britt: “George is je nummer 1 wezen in de wereld?” vraagt Gijs Groenteman aan Britt. “Sowieso”, is haar antwoord, om vervolgens haar plannen uit de doeken te doen. “Ik heb nu al gekeken of ik hem eventueel zou kunnen klonen.”

China

Zo vertelt Britt verder: “Voor 100.000 euro kan dat in China. Het enige wat je dan krijgt is het paard, alleen het hele karakter is gevormd. Dus dat krijg je er niet bij…” aldus Britt. “Ik zou me geen leven zonder George kunnen voorstellen. Gijs vraagt of ze echt van plan is George te laten klonen. “Ja, ik zou niet weten hoe ik zonder hem kan. Hij is echt mijn levensgeluk. Dus ik ga het denk ik toch maar proberen, ja. Alleen die Chinees reageert niet meer, dus ik weet niet of het echt eeh… klopt.”

Bron: talkshow Marcel en Gijs, shownieuws. Beeld: Instagram Britt Dekker

Delen

Meer over Britt Dekker

WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
Lees alle artikelen over Britt Dekker