BN'ers

BN'ers delen bijzondere vakantiemomenten op Instagram

We zitten natuurlijk midden in de vakantieperiode en ook onze BN'ers nemen het er lekker van in het buitenland. Dankzij de sociale media hoeven wij hier niets van te missen. Bekijk deze bijzondere Instagram posts van een aantal bekende Nederlanders: misschien een schrale troost voor de mensen die met dit weer nog in Nederland zijn blijven plakken.


Danny de Munk is op vakantie op de Kaapverdische Eilanden en maakt een gave optische illusie met een leeg bierflesje. Proost, Danny!

De geest uit de kaap verdische bier fles

Een bericht gedeeld door DANNY DE MUNK (@dannydemunk) opOok Gerard Joling is het land uit. Hij is op hoog niveau aan het uitrusten op het Griekse Mykonos, maar aan dit filmpje te zien is ongestoord relaxen niet zo makkelijk als het lijkt!


Geertje dacht even rustig te gaan liggen #gerardjoling #vakantie #mykonos #griekenland #zon #zee #strand

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) opCheck deze prachtige foto van Romy Monteiro in Labuan Bajo, het bloemeneiland in Indonesië


#lebuanbajo #waterfallrami

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) opKlaas van der Eerden doet iets heel anders! Hij is in Zweden aan het genieten van de natuur Hij slaapt in een houten lodge aan een meer. Je maakt ons jaloers, Klaas!

Weltrüsten #zweden #nofilter #culexlodge

Een bericht gedeeld door Klaas van der Eerden (@klaasvandereerden) op
Karin Bloemen is op roadtrip in The States. Hoe gaaf is dat? Onderweg passeert ze een bizar Dolly Parton-themapark. Of je nu fan van Dolly bent of niet, liever een dagje Dollywood is dan working 9 to 5!

Hoe leuk #dollywood #zingen #usa #roadtrip #karinbloemen #family

Een bericht gedeeld door Karin Bloemen (@karin_bloemen) op

Gewoon het leukste blad van Nederland