BN'ers

Déze oud-Wie is de Mol? deelnemers willen Art vervangen

Het was groot nieuws afgelopen week; Art Rooijakkers stapt over naar RTL en stopt met de presentatie van Wie is de Mol?. Verschrikkelijk nieuws voor alle fans natuurlijk! Er wordt nu druk gespeculeerd over wie de opvolger zou zijn en meerdere BN'ers hebben al aangegeven interesse te hebben. 

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg heeft aangegeven bij RTL Late Night dat zij interesse heeft om de rol van Art over te nemen: "Ja, natuurlijk zou ik het willen. Iedereen wil Wie is de Mol? presenteren toch?".

Rik van de Westelaken

Ook Rik van de Westelaken wordt in het televisiewereldje veel genoemd. De presentator past volgens velen perfect in de autoritaire positie als presentator van Wie is de Mol?. En laat nou net zijn contract bij Net 5 bijna aflopen... 

Ellie Lust

Ellie Lust heeft ook aangegeven interesse te hebben. Zij presenteert nu bij AVROTROS haar eigen programma Ellie op Patrouille. "Ik ben niet gevraagd. Nog niet. Ik weet ook niet of ik op het verlanglijstje van de omroep sta. Maar ik zou het best willen, natuurlijk. Dat zou een mooie kans zijn. Verder lijkt het me niet goed te speculeren over iets dat niet speelt. Ik zit voorlopig nog bij de politie." vertelde Ellie aan het AD. Ellie deed zelf in seizoen 16 mee aan het programma.

Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum, die in seizoen 16 de Mol was van het programma gaf als reactie op de vraag van het AD of hij interesse had: "Iedereen mag altijd bellen en áls ze me benaderen, zal ik het zeker serieus overwegen. Maar ze gaan vast een goede presentator vinden."

Frits Sissing 

Frits Sissing schat de kans niet groot in dat hij Wie is de Mol? presentator wordt en gaf als reactie: "In de plannen die er allemaal liggen dit jaar, weet ik niet of daar wel tijd voor is. Als ik het überhaupt al wil..."

Jan Versteegh

Jan Versteegh wordt op social media veel genoemd als mogelijke opvolger, maar Jan liet al weten dat dat helaas niet door gaat in verband met zijn lopende contract bij BNNVARA. "Ik wens ze veel succes bij het vinden van Art 2.0" zei hij bij RTL Boulevard.

Victor Mids

Naast alle oud-deelnemers heeft ook Victor Mids aangegeven interesse te hebben in de klus. Hij gaf aan bij Radio 10 dat hij het een grote eer zou vinden en dat hij zo'n aanvraag zeker zou overwegen.

Wij zijn superbenieuwd wie het gaat worden. Laat ons in de reacties op Facebook weten wie volgens jou de ideale nieuwe WIDM-presentatord wordt!

Bron: AD.nl, Televizier.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland