BN'ers

Figuranten gezocht: duik jij met Barry Atsma de sauna in?

Er komt een tweede seizoen van de dramaserie KLEM, waarin Barry Atsma een belastingadviseur en weduwnaar speelt, die ongewild in een crimineel milieu getrokken dreigt te worden. De opnames voor het programma dat te zien is bij VARA is nu bezig en hiervoor zijn ze nog op zoek naar figuranten.

De opnames vinden plaats in een sauna in Den Haag. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je straks door heel Nederland naakt op de tv te zien bent, want ze zijn op zoek naar figuranten die een rolletje willen spelen bij de kassa of aan de bar. Je staat dus of in je kleding of in je badjas. 

Het castingbureau is op zoek naar een gevarieerd gezelschap van mensen tussen de 18 tot ongeveer 50. Het liefst ook verschillende types, van zakenmensen, tot een tikkeltje ordinaire klanten en van leuke dames tot gespierde sportschooljongens. Qua vergoeding ga je er niet rijk van worden, want de dagvergoeding bedraagt € 30. Echter is dit voor de meeste mensen is niet de reden om figurant te zijn, want het is vooral erg leuk en een mogelijkheid om bekende Nederlanders te ontmoeten (naast Barry Atsma spelen o.a. Georgina Verbaan en Jacob Derwig in KLEM). Verder is je warme lunch met de acteurs, verdere hapjes en drankjes allemaal op kosten van de productie. 

Heb je interesse? Meld je dan bij het castingbureau door een mail te sturen naar [email protected]

Bron: AD | Beeld: ANP KIPPA, Pief Weyman


Gewoon het leukste blad van Nederland