BN'ers

Gordon neemt afscheid

Gordon plaatste gister een bericht op Facebook over het afronden van zijn zangcarrière. Hij blikt terug op een lange periode vol memorabele momenten

 

"Alles is klaar, de eindmixes zijn gedaan en artwork en hoes worden nu ontworpen. Het voelt best gek om hiermee dan een streep te zetten onder 25 jaar zangcarriere. Ik neem met een goed gevoel afscheid want het was een succes story die z'n weerga niet kende, dat jongetje uit Amsterdam Noord heeft veel meegemaakt op zijn weg naar de roem. Het is dan ook met recht een compleet en volmaakt einde.

Het album ligt eind September in de winkel onder diezelfde titel! Compleet , volmaakt het einde. Ik nam in totaal ruim 200 liedjes op en verkocht meer dan 2 miljoen platen!!! Nam duetten op met wereldsterren zong duetten met de grote der aarde, speelde met de beste muzikanten en had de allerbeste backingvocals. Nam een plaat op in LA met het koor van Michael Jackson en heb de mooiste melodien bedacht en teksten geschreven en dat zal ik blijven doen maar dan voor andere artiesten,de nieuwe generatie! Het was krankzinnig om mee te maken, het applaus zal ik extra in me opnemen de komende tijd. Ik treed officieel nog op tot 1 juli 2017 en dan begint een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

De muziek zal ik altijd koesteren en nooit meer zingen kan natuurlijk niet als je 's ochtends al zingend onder de douche staat!! Ik heb mijn dromen uit zien komen, ik heb de emoties gevoeld van succes maar ook de teleurstellingen van het niet slagen. Maar nu geeft het allemaal niets meer want het was zo mooi dat al die schaduwen door het licht van succes zijn verbleekt. Ik weet wel dat dit laatste album met het Metropole orkest echt een waardige afsluiting is van deze zangcarriere! Volgende week laat ik alvast een paar previews horen om jullie nieuwsgierigheid te wekken!"


Gewoon het leukste blad van Nederland