100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit

Eerder deze week trakteerde Chantal ons weer op een ontzettend schattige foto van Bobby in een heel opvallende tennisoutfit.

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Opvallende tennisoutfit

Chantal Janzen deelt trots een foto van haar zoon, Bobby, gekleed in een opvallend geel Adidas-pak, klaar voor zijn tennisles. Met een stralende glimlach straalt Bobby zelfvertrouwen uit terwijl hij poseert in zijn sportieve outfit. Wat een schattige foto. Je ziet het hier.

bobby en tennisles

 

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen