100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: ‘In het begin even schrikken’

Iets wat Mart misschien nog niet aan zag komen, maar waar hij nu ongelooflijk blij mee is. Niet alleen Mart, maar ook de rest van de familie is enthousiast.

Mart Hoogkamer

Een paar jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Mart is al jaren samen met zijn vriendin, Jennifer. De twee kochten twee jaar geleden hun droomhuis en zij genieten van ieder mooi moment samen.

Babynieuws

De vader van Mart kampte jarenlang met mentale- en drankproblemen en hij verliet meermaals zijn gezin. Aan Story vertelt Mart dat er nu gelukkig een eind is gekomen aan die pijnlijke en nare situatie. Mede dankzij het feit dat de vader en moeder van Mart opa en oma worden. Het zijn nog niet Mart en Jennifer die een gezin stichten, maar het jongere broertje van Mart, Luciano. ‘Mijn moeder moest erg huilen toen ze het hoorde. Mijn vader is er ook heel blij mee, ik weet dat hij een trotse opa zal worden’, vertelt Mart. 

Over de komende baby van Luciano zegt Mart: ‘Hij krijgt samen met zijn vriendin een dochtertje. Dat was in het begin even schrikken, maar hij is er klaar voor. Ik ben trots op hem. En ik ga mijn nichtje straks natuurlijk enorm verwennen.’ Prachtig nieuws.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer