Algemeen

Jan Smit gaat een gloednieuw programma presenteren!

Jan Smit gaat zich weer richten op het presenteren. Hij gaat de Nederlandse versie van ‘Sorry voor alles’ presenteren voor AVROTROS. Het programma is in Vlaanderen al een groot succes en nu komt het ook naar Nederland! Het Vlaamse programma kan dit jaar zelfs een International Emmy Award winnen.

In het programma worden nietsvermoedende mensen een maand lang voor de gek gehouden en gefilmd door een verborgen camera. Ze worden in de meest bizarre situaties gebracht, zonder dat de mensen er iets van doorhebben. Zo krijgt iemand een bizarre situatie voorgeschoteld waarbij diegene zonder dat te weten in de videoclip van Wolter Kroes speelt. Of iemands interieur wordt plots tentoongesteld in het Groninger Museum.

Aan het einde van deze hele rare maand wordt de kandidaat naar de studio gelokt. Jan Smit zal in de studio zeggen 'sorry voor alles’ en maakt het goed met persoonlijke prijzen in een vragenspel van vier rondes en een finale die helemaal in het teken staat van de grappen die met het slachtoffer zijn uitgehaald. Het gloednieuwe programma zal vanaf zaterdag 11 november om 20.30 te zien zijn op NPO 1!

Bron: buzze


Gewoon het leukste blad van Nederland