BN'ers

Nieuw SBS-programma met Jeroen van der Boom over interieur design

Jeroen van der Boom gaat het nieuwe programma Designdroom presenteren op SBS6, waarin interieurontwerpers het tegen elkaar opnemen om de beste ontwerpen te maken voor echte woningen. 

Het inrichten van een huis is een ware kunst. Heel veel mensen hebben er moeite mee om het ideale huis te creëren en schakelen de hulp in van een interieurarchitect. In dit programma gaan zes aspirant interieurontwerpers de strijd met elkaar aan in een genadeloze afvalrace. Iedere aflevering staat in het teken van een ontwerp-opdracht met zijn eigen verhaal, bijvoorbeeld die van de woonkamer van Bas en Amy. Na acht jaar in Canada te hebben gewoond, hebben zij er moeite mee hebben om opnieuw een thuis te scheppen in Nederland. De designs worden beoordeeld door juryleden Monique van der Reijden en Kim Wolthof, twee experts op het gebied van interieur design, die beiden internationaal bekend staan om hun designer skills en Jeroen van der Boom zorgt ervoor dat de ontwerpers precies het verhaal achter hun project weten, door zich bezig te houden met de achtergrond van de mensen voor wie de ontwerpen gemaakt worden. 

Aan het eind van iedere aflevering moet een designer in spe het programma verlaten. De winnaar mag de prachtige prijs van 10000 euro in ontvangst nemen en mag zich de beste interieurdesigner van Nederland noemen. 

Designdroom wordt vanaf 30 augustus iedere woensdag uitgezonden van 21:30 tot 22:30 op SBS6

 


Gewoon het leukste blad van Nederland