100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

WOW: Op deze foto lijkt Bobby preciés op Chantal Janzen van vroeger

Chantal is vandaag jarig en dat viert zij met een geweldige foto uit oude doos. Wat ons gelijk opviel, was dat Chantal's zoontje Bobby hier een kopie van zijn moeder is.

Chantal Janzen

Keer op keer weet presentatrice Chantal Janzen haar volgers te verrassen met de leukste posts op Instagram. Ze heeft vaak de lachers op de hand. Het is daarom dus niet heel gek dat haar jongste zoontje Bobby ook al zo’n grapjas is! Het leuke aan Chantal’s zoontje Bobby, is dat hij een unieke kledingstijl heeft. Hij trekt vaak de gekste outfits uit de kast en dat zorgt voor de liefste en grappigste beelden. Prachtig om te zien hoe hij zijn eigen gang gaat.

Verjaardagsfoto

Chantal wordt vandaag even zelf in het zonnetje gezet, want zij is de hele dag jarig. De presentatrice blaast vandaag 44 kaarsjes uit en dat is een stuk meer dan op onderstaande foto te zien is. Chantal deelt namelijk een verjaardagsfoto uit oude doos, waar zij vijf kaarsjes uit mocht blazen. Wat ons en sommige volgers gelijk opviel, is dat Chantal’s zoontje Bobby preciés zijn moeder van vroeger is. Het haar van Chantal is op de foto iets donkerder, maar anders zouden wij geloven dat Bobby op deze foto staat. ‘Het is pas 09.00u en er is al gezongen, ik heb al de liefste kusjes, kadootjes en knutselwerkjes gekregen en een feest ontbijt’, begint zij haar bericht. In haar Instagramstory deelt Chantal een foto van een zelfgemaakte tekening. ‘Veel liefs, gefeliciteerd. Ik hou van jou. Bobby’, staat erop geschreven. Wat een mooi cadeau. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Chantal!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen