Broer Gordon over huwelijk
Delen

Broer Gordon over huwelijk “Dit kun je toch niet serieus nemen”

De broer van Gordon: "Mijn broer is gewoon aandachtsgeil. Dit is toch geen nieuws?"

Gordon en Gavin

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het nu gaat tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Trouwen

Gavin ging een tijdje terug zelfs op zijn knieën voor Gordon en sindsdien zit het stel op een wolk. Samen reizen zij de wereld rond en maken zij de mooiste momenten mee. Wij kunnen niet wachten op de bruiloft van Gordon en Gavin en zijn benieuwd hoe deze sprookjesachtige dag eruit zal gaan zien..

Broer van Gordon

Toch zijn er ook veel mensen sceptisch over de relatie. Zo ook de broer van Gordon. Hij gaat helemaal los in het weekblad de Party. “Toen ik het hoorde moest ik er eigenlijk hard om lachen. Hou nou toch op zeg!” John denkt dat het in het najaar misschien zelfs alweer uit is tussen Gordon en Gavin. “Wat denk je zelf? Ik hoor om me heen dat niemand er geloof aan hecht, maar er onderling wel weddenschappen op afsluiten. Daar komt bij dat ik heb begrepen dat zijn nieuwe vriendje vooral op oudere mannen valt.” “Mijn broer is gewoon aandachtsgeil. Dit is toch geen nieuws? Mensen worden er een beetje moe van, al die vriendjes. En wij als familie ook”, vervolgt hij.

Toch gunt John hem wel alle geluk van de wereld. “Het blijft natuurlijk wel mijn broer. Ik hou van hem en gun hem het beste.”

Bron: Party en Shownieuws. Beeld: Instagram Gordon en Gavin

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon