100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol en moeder praten over verlies Donna: ‘Overal zit een zwart randje omheen’

Caroline sprak samen met haar moeder over de sterke band die zij hebben gekregen na het overlijden van Donna en hoe zij elkaar steunen.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Dochter Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Sterke band met moeder

Na het overlijden van Donna is de band tussen Caroline en haar moeder Ria nog sterker geworden dan daarvoor. Moeder en dochter spraken er samen over in de nieuwste &C. Ria was een hele grote steun tijdens deze verschrikkelijke periode. ‘Na Donna is onze band nog sterker geworden, ook al hebben we het samen bijna nooit over haar. Jij wil niet dat ik verdriet heb en ik wil jou niet verdrietig maken. Dat weten we van elkaar, dus hebben we het er maar niet over’, vertelt Caroline.

Hoe erg en zwaar het ook is geweest, moeder en dochter probeerden wel verder te gaan. ‘We gingen door. We deden allemaal maar wat. Jij ook, want jij had natuurlijk ook James nog. Het is een cliché, maar je moet verder. Je kunt niet op de bank blijven huilen’, zegt Ria.

Geboorte Lina

Een paar maanden na het overlijden van Donna, raakte Caroline opnieuw in verwachting. Dit vond Ria best moeilijk. ‘We zaten nog volop in de rouw. Natuurlijk was het leuk en mooi, maar we missen er wel één. Overal zit een zwart randje omheen.’

Caroline geniet momenteel heel erg van haar zoon James en dochter Lina, maar toch blijft zij altijd angstig. ‘Als Lina ziek is en in bed ligt, kijk ik wel tien keer bij haar. Ik check dan of ze nog ademt. Doe ik het wel goed? Ligt ze veilig? Als ik aan mezelf twijfel, bel ik jou. Gewoon even advies vragen’, vertelt Caroline. Wat is het toch verschrikkelijk om zoiets mee te moeten maken…

Bron en Beeld: &C Oh Baby Magazine

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol