100%NL Magazine Chantal Janzen Bobby
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!

Eerder deze week trakteerde Chantal ons weer op een ontzettend schattige video van Bobby!

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Hilarische video

Eerder deze week trakteerde Chantal ons weer op een ontzettend schattige video! We worden meegenomen naar een paar jaar terug, waar we Bobby zien terwijl hij zijn mening geeft over zijn kopje koffie, met een dikke duim omhoog natuurlijk! Chantal voegt eraan toe: “Zo hoort koffie altijd te zijn!” Bekijk deze leuke video hieronder. 

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen