dave roelvink
Zie ook:
Delen

SMELT: Dave Roelvink ontvangt bijzonder verjaardagscadeau van zoontje

Dave blaast vandaag weer een kaarsje extra uit en het mooiste wat hij heeft gekregen, is het cadeau van zijn zoon.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Dave is door de jaren heen veel in het nieuws geweest vanwege zijn relatie en de strijd tegen zijn verslaving. De verslaving heeft hij overwonnen, maar helaas is zijn relatie met Jesslynn wel voorbij. Samen met haar kreeg hij een zoontje, Dean.

Gezegend

Het is vandaag een feestelijke dag voor de familie Roelvink, want Dave is jarig. De oudste zoon van Dries blaast 30 kaarsjes uit. Dave zal veel felicitaties, cadeaus en berichtjes ontvangen, maar het mooiste cadeau heeft hij van zijn zoontje gekregen. Zoon Dean heeft een papieren hart gegeven met daarop een geverfde voet- en handafdruk en de tekst: ‘Lieve papa gefeliciteerd. Hoera 30 jaar. Happy Birthday’ en de liefste woorden: ‘Deanie & papa maatjes 4ever’. Daarvan heeft Dave vast en zeker een brok in zijn keel gekregen. Wat een prachtig cadeau is dit.

Van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag, Dave!

100%NL Magazine Dave Roelvink

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink