100%NL Magazine Leontine en Jada
Zie ook:
Delen

Dochter Marco en Leontine poseert zwoel als Victoria’s Secret Angel!

Op Instagram zien we Jada, de dochter van Marco en Leontine, op een heel andere manier dan wat we gewend zijn!

Marco Borsato en Leontine Ruiters

Het leek een match made in heaven te zijn toen Marco Borsato en Leontine Ruiters elkaar tegenkwamen. Ze kregen een relatie, er volgde een sprookjeshuwelijk in Venetië en drie prachtige kinderen. Het stel ging samen door vele ups en downs en even leek het erop dat hun liefde alles zou overwinnen, maar niets bleek minder waar

Toen bekend werd dat Marco werd aangeklaagd vanwege grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames van The Voice of Holland besloten Marco en Leontine uit elkaar te gaan. Inmiddels is het stel gescheiden, maar nog wel altijd heel erg close samen. Zo waren ze afgelopen week weer even herenigd tijdens een intiem etentje. Beelden van dat etentje zie je hier!

Gezin

Hoewel Marco en Leontine niet langer samen zijn, vormen ze nog wel een hecht gezin samen met hun drie kinderen. Waar het kan brengen ze veel tijd met elkaar door. Uit eerdere interviews die gegeven zijn komt ook naar voren dat de kinderen van Marco nog altijd achter hun vader staan. Mooi om te zien dat Marco na alles nog altijd kan rekenen op de steun van zijn familie. In zowel goede, als in slechte tijden.

Jada als Victoria Secret model

Dochter Jada is inmiddels 20 jaar oud en nu al net zo’n beauty als haar mooie moeder. Op Instagram deelt Jada een kiekje zoals we haar nog nooit eerder zagen: als een Victoria’s Secret Angel! Gekleed in een schaarse body en veren vleugels poseert ze zwoel voor de camera.

De reacties onder de foto van Jada zijn unaniem: iedereen vindt de foto geweldig. Benieuwd naar Jada als Victoria’s Secret Angel? De foto zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato

Meer over Leontine Ruiters

WOW: Leontine Ruiters volledig onherkenbaar door nieuwe look
WOW: Leontine Ruiters volledig onherkenbaar door nieuwe look
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters