100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Zo ziet het dochtertje van Roy Donders er nu uit

Roy deelt regelmatig de leukste en meest schattige foto's van zijn mooie gezin. Benieuwd hoe zijn dochtertje er nu uitziet? Wij delen wat mierzoete kiekjes.

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy eerder dit jaar ook een dochter, Romi.

Romi

In maart stond het leven van Roy Donders op z’n kop, want Romi werd geboren. De stylist zat maanden op een roze wolk en eigenlijk zit hij dat nog steeds. Hij kan zijn geluk niet op met zijn grote liefde, zijn bonusdochter en eigen dochter om zich heen.

Roy deelt dan ook veel foto’s van zijn mooie gezin. Dit keer plaatste hij een reeks foto’s van een fotoshoot. Samen met Michelle, Romi en zijn hondje poseert hij en de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden. Wij kunnen geen genoeg krijgen van het schattige en knappe koppie van Romi. Deze meid verovert nu al alle harten. Wat een lieverd…

https://www.instagram.com/p/CyYHXfioarc/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders