100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Grote droom van zoontje Jan Smit komt uit!

Gisterenavond was een avond die Senn Smit, het zoontje van Jan Smit, niet snel zal vergeten!

Jan Smit

Jan Smit en zijn geliefde Liza zijn al jaren een stel en zij zijn al ruim 10 jaar gelukkig getrouwd. Liza kreeg dochter Fem uit een vorige relatie en samen met jan kreeg zij dochter Emma en zoontje Senn. Jan deelt zo nu en dan wat foto’s en video’s van zijn mooie gezinnetje. Wanneer zij samen op vakantie zijn bijvoorbeeld of wanneer hij even wil delen hoe trots hij op de kinderen en zijn vrouw is. Aan alle foto’s te zien genieten zij ontzettend van alle momenten die zij samen beleven.

Voetbalgekte

Naast zijn grote passie voor muziek heeft Jan nog een grote passie: voetbal. Samen met FC Volendam gaat hij vol voor Oranje. Jan is zelfs de voorzitter van de voetbalclub!

Zijn liefde voor het spel deelt hij met zoon Senn. Net als zijn vader is hij ook helemaal gek van voetbal. Jan en Senn beleven dan ook samen de mooiste momenten tijdens wedstrijden, promoties en huldigingen. Samen maken vader en zoon herinneringen voor het leven.

Grote droom

Gisterenavond ging er een grote droom uit voor Senn Smit. In een bomvol Johan Cruijff ArenA in Amsterdam liep Senn samen met het Nederlands elftal mee het veld op.

Op Instagram delen de apetrotse Jan en Liza de beelden van hun stoere zoon. Op de beelden is te zien dat Senn voor Davy Klaassen staat en het volkslied meezing. ‘Zo trots op Senn!’, schrijft Liza.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het een geweldige ervaring was voor de 9-jarige Senn!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit