VIDEO: Edwin Spee, weduwnaar van Bibian Mentel, gaat trouwen!
Zie ook:
Delen

VIDEO: Edwin Spee, weduwnaar van Bibian Mentel, gaat trouwen!

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, is alweer een tijdje gelukkig in de liefde. Afgelopen weekend is hij zelfs op zijn knieën gegaan.

Edwin Spee

Edwin Spee zullen de meeste mensen kennen als de weduwnaar van Bibian Mentel. Edwin, Bibian en de kinderen stonden bekend om hun positiviteit, ondanks alles wat er gebeurde. Bibian overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker. Zij heeft iedereen altijd het beste gegund, dus ook haar man, Edwin Spee, gunde zij een nieuwe liefde. Die vond hij. In september 2021 werd hij opnieuw verliefd en nog steeds is hij in de wolken.

Verloofd

Edwin en Mandy zijn inmiddels een lange tijd gelukkig met elkaar en dat geluk is afgelopen weekend bezegeld met een ring. Op Instagram plaatst Edwin een video, waarop te zien is dat hij op zijn knieën gaat voor Mandy. ‘She said yes!!!’, schrijft hij eronder. Mandy is overrompeld, blij en zij springt van geluk. Het stel genoot samen met vrienden van een te gekke vuurwerkshow, live muziek en gezelligheid. Wij feliciteren het stel met deze verloving. Prachtig nieuws..

Bron en Beeld: Instagram Edwin Spee.

Delen