100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Elianne Zweipfenning: ‘Als het niet beter wordt neemt het ziekenhuis me over’

De zwangerschap van Elianne verloopt alles behalve vlekkeloos. Zij is al eerder opgenomen geweest in het ziekenhuis, maar het lijkt nog niet beter te gaan...

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Opgenomen worden

De zwangerschap van Elianne loopt niet geheel vlekkeloos. Zij is onlangs opgenomen in het ziekenhuis, want zij kreeg intense buikpijn. Na een paar dagen is Elianne ontslagen uit het ziekenhuis. Met de baby was gelukkig alles goed.

Elianne geeft dagelijks gezondheidsupdates via Instagram, maar het lijkt nog niet heel goed te gaan. Zij moest onlangs een onderzoek doen en daarom werd haar bloed onderzocht. Haar bloed blijkt weer niet goed te zijn en haar waardes zijn weer gedaald. ‘Ik heb dus binnenkort weer in het ziekenhuis afspraken en als het niet beter wordt neemt het ziekenhuis me over.’ Wat een vervelend nieuws is dat. Elianne hoopte dat alles in een stijgende lijn zou gaan, maar helaas is dat nog niet het geval. Hopelijk gaat het snel beter met haar.

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge