100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Emotionele Shelly Sterk: ‘Loslaten gaat morgen echt beginnen’

Voor Shelly, Mark en Jake komt er een spannende tijd aan en niet alleen omdat Shelly in verwachting is van haar tweede kindje.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Waar Shelly haar volgers’ aandacht ook mee trekt, is het prachtige huis dat zij en Mark samen hebben verbouwd in Spanje. Het gezin vliegt er regelmatig naartoe en dat snappen wij maar al te goed, want het huis ontbreekt hen aan niets en ziet er echt prachtig mooi uit vanbinnen en vanbuiten.

Zwanger

Shelly deelde afgelopen vrijdag fantastisch nieuws met haar volgers, want zij is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Jake krijgt er dus een klein broertje of zusje bij.

Einde van een tijdperk

Voor Shelly, Mark en Jake begint er vandaag een nieuw tijdperk, want Jake gaat voor het eerst naar school. Shelly is er, mede dankzij de hormonen, heel emotioneel onder. Zij deelde wat foto’s in haar Instagramstory en daarbij vroeg zij haar volgers om tips. Ook schrijft zij dat zij nog heel erg moet wennen aan het idee dat Jake naar school gaat en niet meer 24/7 bij haar is.’End of an era…’, schrijft zij. ‘Gek dat daar nu een einde aan komt en het grote loslaten morgen écht gaat beginnen.’ Wij snappen heel goed dat dit even slikken is voor de presentatrice, maar het komt natuurlijk allemaal goed. Hopelijk heeft Jake het naar zijn zin op school.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
AAWH: 4 maanden oude zoontje van Shelly Sterk voor het eerst naar de tandarts
Lees alle artikelen over Shelly Sterk