100%NL Magazine Roxeanne Hazes

ZOET: Zóveel lijkt het zoontje van Roxeanne Hazes op zijn vader!

De appel valt niet ver van de boom. Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, lijkt als twee druppels water op zijn vader!

Fender vs Erik

Als we regelmatig wegsmelten van een BN’er kindje, dan is het Fender wel! De kleine deugniet komt regelmatig voorbij op de social media van zijn vader en moeder, oh oh oh: wat is het toch een schatje! Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes zijn met recht trots op hun lieve zoon.

Afgelopen week plaatste Erik Zwennes een paar te grappige jeugdfoto’s van hemzelf, naast die van Fender. En de gelijkenissen zijn goed te zien! Fender heeft zijn schattige looks zeker van zijn papa! ‘Zit zo’n 33 jaar tussen’, schrijft Erik bij één van de foto’s.

100%NL Magazine Fender

De goede band tussen Roxeanne en Monique Westenberg

Ook al zijn Roxeanne en Monique geen schoonzussen meer, de band tussen de twee dames is nog altijd heel erg goed. Na de veelbesproken breuk tussen André Hazes en Monique blijven Monique en Roxeanne elkaar regelmatig zien. Ook de neefjes Fender en André jr. houden hierdoor ook hun goede, hechte band.

Zo genoten vorige week Roxeanne, Fender, Monique en André jr. van een zonovergoten dag. Op Instagram plaatste Monique een paar schattige kiekjes. Die foto’s zie je hier.

Veel steun voor Monique

Nadat André en Monique bekend maakten uit elkaar te gaan, viel al snel de naam van Sarah van Soelen. André schreef over haar in zijn statement: ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.’ Niet veel later maakte André inderdaad bekend dat hij en Sarah een relatie hebben.

Inmiddels zijn André en Sarah ‘out in the open’ en posten ze regelmatig foto’s en video’s van zichzelf. Zo zagen we een paar weken geleden een video waarin André en Sarah niet van elkaar af kunnen blijven, en hebben ze zelfs hun eerste vakantie naar Ibiza erop zitten! En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Sarah zelfs een tattoo van de letter ‘A’ laten zetten!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes, Instagram Erik Zwennes