100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Frans Bauer na heftige periode: ‘Mijn zoon sleurt mij er doorheen’

Dat Frans Bauer en zijn familie een heftige periode achter de rug hebben is een understatement. Aan RTL Boulevard laat de zanger weten dat zijn zoon hem er doorheen sleept.

Frans Bauer

Frans en Mariska zijn de trotse ouders van maar liefst vier zoons: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Met zoveel leuke jongens in het gezin was het een kwestie van tijd voordat er zich schoondochters zouden aandienen. En dat is het geval! Want Christiaan en Frans zijn verliefd! Benieuwd naar de mooie meiden? Foto’s zie je hier.

Heftige periode

Frans is altijd vrolijk en goedlachs. Het lachen verging de Bauers toen Mariska begin van dit jaar getroffen werd door een herseninfarct. Een grote schok voor de hele familie. Gelukkig gaat het weer de goede kant op met Mariska, een hele opluchting voor iedereen.

Frans en zijn familie waren nog maar net bekomen van de schrik toen bekend werd dat de broer van Frans, Dorus, kanker heeft.

Zoon grote steun en toeverlaat

Aan RTL Boulevard laat Frans weten hoe het nu met hem gaat. ‘Op dit moment zit ik emotioneel gezien en ook als ik heel eerlijk ben in de familie erg lastig. Mijn vrouw heeft recent natuurlijk een herseninfarct gekregen. Gaat gelukkig hartstikke goed. Ze gaat weer de berg op. Dus dat gaat al wel prima.’

Ook heeft Frans het over zijn broer: ‘Mijn broer is net geopereerd aan blaaskanker. Dus dat brengt ook de nodige mee en de nodige zorgen. Hij is geopereerd en dat is gelukkig allemaal heel erg goed gegaan.’

Frans en Dorus zijn heel close en Dorus ging dan ook vaak mee naar de shows van Frans. Hij wordt daarom nu extra gemist door zijn broer Frans. ‘Aan de andere kant stond hij wel ‘s avonds hier in de zaak met de fanclubkraam, hij verkocht de sjaaltjes, de T-shirts. Er zijn natuurlijk wel dingen die ik nu mis. Dus, ja. Dat is best wel even pittig. Maar aan de andere kant heb ik mijn zoon meegenomen en die sleurt mij er doorheen. En zegt: ‘Pap, we gaan het gewoon ouderwets gezellig maken.’ Dus daar houd ik me dan ook maar weer aan vast.’

Beeld: Instagram Frans Bauer, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Frans Bauer

LIEF: Frans Bauer Jr. deelt smoorverliefde foto met knappe vriendin!
LIEF: Frans Bauer Jr. deelt smoorverliefde foto met knappe vriendin!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Lees alle artikelen over Frans Bauer