Gelukkige Heleen van Royen: 'He said yes!'
Delen

Gelukkige Heleen van Royen: ‘He said yes!’

Heleen van Royen brengt een leuk nieuwtje via haar Instagram! Zelf is zij al heel enthousiast.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer heel lang samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

He said yes

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, staat Heleen van Royen in De Kleine Komedie in Amsterdam voor een buitengewone avond. Met een knipoog naar diversiteit en vrouwelijke kracht belooft het een bonte avond te worden. Als klap op de vuurpijl heeft ze niemand minder dan haar goede vriend en kennis, Gover Melt, gevraagd om haar bij te staan in een speciale scène. En ja hoor, hij zei volmondig ja! Alvast een kleine preview lezen van de scène? Deze zie je hier.

Heleen van Royen chat

 

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen