100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Wordt dít het geslacht van Thomas en Elianne’s tweede kindje?

Kortgeleden maakten Thomas en Elianne bekend opnieuw ouders te worden. Hint Elianne met deze foto op het geslacht van de baby?

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd.

Ouders

Eind december werden Thomas en Elianne ouders van een zoontje, Saint. Het stel is stapelverliefd op de kleine man en zij delen regelmatig de leukste foto’s en video’s van en met hun kleintje. Kortgeleden deelden het stel opnieuw fantastisch nieuws, want zij zijn opnieuw in blijde verwachting. Elianne was vanmorgen ergens op bezoek en daar dronk zij een roze kopje koffie. ‘Pink coffee. Zal dat een teken zijn?’, vraagt zij zich af. Dat weet je natuurlijk nooit, maar het zou wel hartstikke leuk zijn!

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge