100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

WAUW: Opnieuw geweldig babynieuws voor Thomas en Elianne

Thomas en Elianne zitten al weken op een wolk, want zij zijn opnieuw ouders geworden van een wondertje. Nu deelt Elianne nog meer geweldig babynieuws.

Thomas Berge en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en eind 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten zij bekend opnieuw ouders te worden en dit keer van een meisje. Begin dit jaar werd Sky Méa geboren.

Babynieuws

Thomas en Elianne zitten al weken op een wolk en zij zijn onwijs dankbaar voor hun mooie gezinnetje. Nu deelt Elianne nog meer geweldig babynieuws, want zij wordt weer tante. Elianne deelt een video in haar Instagramstory en daarbij schrijft zij: ‘En OMG, dit filmpje is te cute! IK WORD WEER TANTE!’. Wat een mooi nieuws is dat zeg. Van harte gefeliciteerd ome Thomas en tante Elianne!

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen