100%NL Magazine Carlo Boszhard
Zie ook:
Delen

Gezondheidszorgen voor Carlo Boszhard: ‘Daar lig ik kermend van de pijn’

Terwijl Carlo nog graag alle balletjes hoog houdt, moet hij het nu toch iets rustiger aan gaan doen. De presentator kampt met gezondheidsklachten.

Carlo Boszhard

Hij kan acteren, zingen, presenteren en is een kei in typetjes nadoen: Carlo Boszhard! Ook in de liefde is Carlo een gelukkig man, want hij is alweer heel wat jaren samen met Herald. De twee klikken niet alleen heel goed op persoonlijk gebied, maar ook op zakelijk gebied kunnen de mannen er wat van. Samen met Carlo is Herald namelijk het brein achter de TV Kantine.

Gezondheidsklachten

Carlo is nog volop bezig met presenteren en televisie maken, maar hij merkt nu dat hij het af en toe iets rustiger aan moet doen. De presentator wordt ook een dagje ouder en daar komen zo nu en dan wat gezondheidsklachten bij kijken. Carlo was afgelopen tijd veel in zijn nieuwe woning te vinden, want hij hielp met klussen. Ook dit ging niet vanzelf. ‘En bam! Daar lig ik, dwars door mijn enkel heen… alweer! Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met de been omhoog. Ik ben nu zelf toe aan onderhoud’, vertelt Carlo in zijn column voor Televizier. De presentator maakt zich nu toch wel zorgen. ‘Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal.’

Hartklachten

Naast klachten voor de enkel, vindt Carlo klachten voor het hart meer zorgwekkend. ‘Ook het hart is in onze familie zwak. Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog.’ Hopelijk knapt Carlo snel weer op en let hij goed op zichzelf!

 

Bron en Beeld: Televizier.

Delen

Meer over Carlo Boszhard

MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard