100%NL Magazine Glennis Grace ANP
Zie ook:
Delen

Glennis Grace deelt prachtige foto met haar zoon ‘mijn licht in donkere dagen’

Het was een emotionele week voor Glennis Grace. Ze verloor deze week haar vader op 86-jarige leeftijd. Op Instagram deelt ze mooie beelden van het afscheid.

“Gisterenmiddag hebben wij voor mn vader een bijzonder mooi afscheid gehad! Het waren hectische tijden, vooral de afgelopen week! Wij zijn elke dag bij je geweest lieve papa en hebben tot op t laatst voor je gezorgd. Wat lag je er mooi en vredig bij!”, schrijft Glennis op Instagram.

Haar vader was de laatste tijd erg ziek en Glennis is niet van zijn zijde geweken. “Ik zal de gesprekken en het lachen missen wat we ondank jouw slechte staat toch nog hebben kunnen doen samen.”

Zojuist deelde Glennis ook een prachtige foto tijdens de begrafenis van haar vader samen met haar zoon. “Jij bent altijd mijn licht in donkere dagen”, schrijft ze erbij. Anthony werd dit jaar alweer 14 jaar en is zelfs al bijna groter dan zijn moeder. Dat valt Samantha Steenwijk ook op die schrijft onder de foto ‘Die knapperd haalt je in!’. Glennis reageert trots ‘en hoe! Mijn trots’.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Glennis Grace

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: 'We werden één'
Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Lees alle artikelen over Glennis Grace