100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Gordon: ‘Heb het bijna moeten bekopen met de dood’

Gordon viel in korte tijd onwijs veel kilo af, maar door naar eigen zeggen iets naïef te zijn geweest, is het hem bijna fataal geworden.

Afvalrace

Gordon gaat echt als een speer als het het gaat om afvallen. De zanger is in korte tijd zo’n 25 kilo afgevallen en op alle resultaten die hij boekt, is hij maar al te trots. Na dit enorme gewichtsverlies dacht Gordon ook van zijn diabetes af te zijn. Dat is duidelijk niet het geval en dat heeft hij gemerkt. Hij kreeg afgelopen maand na een rugblessure ook een enorme terugval van diabetes. Op Instagram deelt hij een update met zijn volgers.

Gestopt met spuiten

Nadat Gordon zoveel kilo’s kwijtraakte, is hij op eigen initiatief gelijk gestopt met insuline spuiten. ‘Heb het bijna moeten bekopen met de dood vorige week’, schrijft hij onder zijn foto. Hier is hij natuurlijk enorm van geschrokken en daarom is hij gelijk weer begonnen met insuline spuiten. ‘Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend’. Voor Gordon heeft het carnivoor dieet hem geholpen met afvallen, maar het eten van alleen maar vis, vlees en gevogelte, is niet iets voor altijd. ‘Dat is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om mn bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes een sluipmoordenaar.’

Levensstijl

De levensstijl en het voedingspatroon die Gordon nu heeft, werkt voor hem het best en dat geeft hem ook moed om door te gaan voor de toekomst. ‘Voel me echt super goed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu’, schrijft hij. Dat de zanger een beetje buik blijft houden is voor hem niet erg, maar toch probeert hij nog een paar kilo’s extra kwijt te raken. Wat een prestatie!

https://www.instagram.com/p/CgtSgX2Kckc/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Lees alle artikelen over Gordon