100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

LEUK! Vier ‘Goud & Nieuw’ met Gerard Joling in de Ziggo Dome!

Hoe gaaf! Op zaterdag 28 december zet Gerard Joling de Ziggo Dome op z'n kop met de allereerste editie van Goud & Nieuw!

En Gerard zou Gerard niet zijn als hij álles uit de kast trekt voor een gigantisch feest! Goud & Nieuw combineert de warmte van het kerstsfeertje met het feest van Oud & Nieuw. Een gouden combinatie toch?

In stijl zal er worden teruggeblikt op een prachtig 2019 en met elkaar geproost worden op een gloednieuw jaar. En dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen, tussen een coltrui en een cocktailjurk. Kortom: swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar!

Gerard heeft er in ieder geval ontzettend veel zin in! ‘Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome! Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.’

Tickets!

Wil jij bij dit feestje aanwezig zijn? Dat kan! Koop je snel je tickets voor je te laat bent!

100%NL Magazine Gerard Joling

 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Entertainment NL

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling