Groot feest bij Wendy van Dijk: 'Holy... We gaan het vieren'
Zie ook:
Delen

Groot feest bij Wendy van Dijk: ‘Holy… We gaan het vieren’

Voor Wendy en de rest van de familie is vandaag een hele bijzondere dag. Één van de speciaalste vrouwen in haar leven is vandaag jarig.

Wendy van Dijk

Presentatrice Wendy van Dijk is alweer een aantal jaar heel erg gelukkig met Erland Galjaard. De twee hebben samen een prachtige dochter Lizzy, die een paar weken geleden alweer haar 13e verjaardag vierde.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé heeft Wendy nog een zoon: Sem. Sem is alweer 20 jaar oud en net als zijn vader super muzikaal en probeert dan ook hard aan de weg te timmeren aan zijn muzikale carrière.

Groot feest

7 maart is een speciale dag voor Wendy van Dijk en haar familie. Wendy’s moeder is vandaag namelijk de hele dag jarig. Op Instagram viert Wendy dit met een reeks práchtige foto’s van mooie, gezellige momenten met haar moeder. ‘Mijn liefste mama, oma en spil van de familie is vandaag jarig! 79 jaar mam! Holy… we gaan het vieren vandaag en we houden heel veel van jou!’, schrijft Wendy als trotse dochter eronder. Wat een mooie leeftijd heeft Wendy’s moeder vandaag mogen bereiken en wat lijkt de presentatrice toch veel op haar. Zo leuk om de gelijkenissen tussen Wendy’s moeder, Wendy zelf en haar eigen dochter, Lizzy te zien.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk.

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk