100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’

Wat een fantastische dag moest worden, eindigde in een nachtmerrie voor de schoondochter van Heleen van Royen...

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles. Uit een eerdere relatie kreeg Heleen een zoon en dochter: Sam en Olivia. Sam heeft een relatie met Nederlandse shorttrackster Suzanne Schulting.

Heel erg

Vorige week schitterde Heleens schoondochter Suzanne Schulting op het WK shorttrack en hierbij waren Heleen en andere familieleden aanwezig. Zij keken vol trots naar hoe goed zij het deed, maar toen Suzanne net lekker bezig was, brak zij haar enkel. Tegen Shownieuws vertelt Heleen over deze droevige gebeurtenis. ‘We waren allemaal in Ahoy en hebben het allemaal gezien. Het is héél moeilijk om te zien. Je beleeft sport nu heel anders. Als er iemand is die je dierbaar is, en die zie je heel hard vallen en geblesseerd raken, dat was voor ons geen geweldig leuk event. Het was wel heel fijn dat ze nog goud won.’ Ondanks een gouden medaille, kijkt Heleen niet positief terug op deze dag. ‘Het is naar en je hoopt dat ze snel herstelt.’ Wij hopen met haar mee!

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Gelukkige Heleen van Royen: 'He said yes!'
Gelukkige Heleen van Royen: ‘He said yes!’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen