100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen ontvangt lovende reacties op make-uploze look in bikini

Het is alweer bijna tijd om naar huis te gaan, maar Heleen geniet nog even met volle teugen van haar vakantie in Madeira. Wat deelt zij weer een prachtige foto...

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Bikinifoto

Heleen en Bart genieten alweer heel wat dagen van een heerlijke vakantie. De schrijfster deelde de afgelopen tijd veel foto’s en video’s vanuit Madeira en het ziet er jaloersmakend uit. De vakantie zit er bijna op en daarom deelt Heleen nog even een prachtige foto van zichzelf naast het zwembad. ‘Madeira, ik mis je nu al. Morgen naar huis en weer verder met JUICE. Versie 3 of 4, ik ben de tel kwijt. Vandaag nog even genieten’, schrijft Heleen erbij. Zij poseert zonder make-up en in bikini. Volgers reageren lovend onder deze foto. ‘Natural Beauty’, ‘Ongelofelijk hoe jong jij er nog uitziet’ en ‘super mooie foto’, is een greep uit de reacties. Geniet nog even van je vakantie, Heleen. Je ziet er prachtig uit!

https://www.instagram.com/p/Cul9fDSIlcY/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen