100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen schittert op de paarse loper tijdens de première van Aladdin de Musical!

Heleen van Royen was samen met haar dochter en twee ‘bonuskleinkinderen’ bij de première van Aladdin de Musical. Haar dochter, Olivia, is mooi in verwachting van haar tweede kindje.

Zondagmiddag ging Aladdin de Musical in première in het Circustheater in Scheveningen. De musical is gebaseerd op de film uit 1992. In 2014 was de musical al te zien op Broadway, en speelt daar nog steeds.

Tijdens de première van de musical werd er voor de grote finale voor de pauze al een staande ovatie gegeven. In de hoofdrol van de Nederlandse versie spelen Jonathan Vroege, Stanley Burleson, Keoma Aidhen, Roberto de Groot en Darren van der Lek.

Heleen van Royen was bij de première aanwezig met haar dochter Olivia en haar ‘bonuskleinkinderen’, die de vriend van Olivia in een eerdere relatie kreeg. Haar dochter schitterde naast haar moeder in een groene jurk. Prachtig straalde ze terwijl ze haar hand op haar bolle buik heeft.

Op social media plaatste Heleen een foto met de tekst: “Met zijn vijven naar de première van Aladdin de musical.” Bij de foto staat #allemaaljongens, wat ernaar kan hinten dat Olivia in verwachting is van een zoontje.

Vorig jaar kwam het eerste kleinkind van Heleen ter wereld. Met een trotste glimlach liet ze zich vastleggen voor de eerste foto. ‘Spencer. Zo lief, zo mooi, zo welkom. Wat zijn we blij dat je er bent. Groei maar groot. Blijf gezond. En wees een gelukkig, kleine vent.”

Bron en Beeld: Instagram en Roy Beusker

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen