100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Heleen van Royen straalt op zwangerschapsfoto

Gisteren was het Heleen's 58e verjaardag en zij heeft veel cadeautjes en felicitaties mogen ontvangen, maar dit was het mooiste cadeau..

Heleen van Royen

Schrijfster van ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog véél meer: Heleen van Royen. Naast het schrijven van boeken, heeft Heleen ook heel wat columns op haar naam staan. Daarnaast is zij ook veel op televisie te zien geweest. Heleen heeft aan spelprogramma’s meegedaan, is te zien geweest in ‘Het Perfecte Plaatje’ en zij is nog steeds regelmatig tafelgast bij programma’s als ‘Vandaag Inside’ en ‘HLF8’.

Heleen is getrouwd geweest met televisiepresentator Ton van Royen, maar van hem is zij ook weer gescheiden. Inmiddels is de schrijfster alweer heel wat jaren gelukkig met haar grote liefde, Bart Meeldijk. Er zit een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen het stel, maar dat maakt voor beiden niets uit. Echte liefde overwint alles.

Zwangerschapsshoot

Gisteren was de verjaardag van Heleen en daarbij heeft zij veel felicitaties en cadeautjes mogen ontvangen, maar het mooiste cadeau is haar dochter die opnieuw in verwachting is. Heleen’s dochter Olivia maakte vorig jaar bekend zwanger te zijn en zij heeft haar prachtige babybuik vast laten leggen tijdens een fotoshoot, waarbij haar moeder Heleen ook aanwezig was. Op deze foto stralen moeder en dochter enorm. Wij zien een apetrotse oma Heleen..

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen