100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

HILARISCH: Bobby deelt pijnlijke sneer uit naar Chantal Janzen

Kinderen spreken de waarheid zeggen ze wel eens...

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Pijnlijke vergelijking

Ook vandaag deelt Chantal een te grappige Instagram bericht over Bobby. Zo vroeg Bobby aan Chantal: “Kende je mij al toen ik in je buik zat?”. Chantal wilde er een mooi en poëtisch antwoord opgeven en zei daarom “Ja ik kende je zeker al en ik wist toen ook hoe lief je zou zijn.” Chantal vroeg of Bobby haar ook al kende. Daarop antwoordde Bobby: “Jij lijkt echt op die eend van Dikkiedik.”. Pijnlijk voor Chantal….  Je ziet het bericht hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen